→ Openingsuren bouwverlof: 15/07/2024 – 21/07/2024 7u- 18u, 22/07 – 04/08 7u – 14u

Vragen? Contacteer Ons

+32 3 789 38 75

Over ons

OVER SAMRENT

SamRent - De aannemer die verhuurder werd

We graven even terug in de tijd. In het jaar 1997 ziet verhuurfirma ‘Jef Koyen’ het levenslicht. Het bedrijf bouwt een sterke reputatie op als verhuurder van machines voor tuinbouw en bestrating. Door de sterke groei beslist de toenmalige zaakvoerder in 2006 om te verhuizen naar een groter pand in Oostmalle. Sam De Nyn, die toen actief was in de tuinbouw, is een van de vele trouwe klanten. 

In 2021 krijgt Sam de mogelijkheid om de verhuurfirma over te nemen. Hij heeft op dat moment meer dan 15 jaar ervaring in de tuinbouw, maar ook als wegenbouwer had hij al zijn strepen verdiend. Dankzij Sams kennis van de machines verloopt de overname erg vlotjes. Ook mechanieker Werner, die al sinds 2011 de herstellingen uitvoert, speelt een belangrijke rol in de verdere uitbouw van het bedrijf. In mei 2022 wordt ‘Jef Koyen’ omgedoopt tot SamRent. 

De combinatie van Sams eerdere werkervaring en de hersteldienst onder leiding van Werner blijken onze grote troef. We spreken de taal van de aannemers. We denken met hen mee en geven een grondige uitleg over de machines. Want niet alleen het materiaal, maar ook onze service moet het neusje van de zalm zijn.  

Naast doorgedreven advies blinken we uit in flexibiliteit. Lastminute machines verhuren, herstellingen uitvoeren op de dag er een mankement is, stipte leveringen … We houden van de uitdaging! Als we dus zeggen dat we ‘net dat ietsje meer doen’ dan is dat niet uit de lucht gegrepen. Wij graven diep voor onze klanten!

QUOTE

Quote

“ooit stond ik in die mannen hun schoenen. Ik weet wat ze nodig hebben.”

Sam De Nyn - Zaakvoerder SamRent

SamRent in cijfers

Van machines en jaaromzet tot klantentevredenheid: zet ons verhaal om in cijfers en je krijgt een stijgende curve waar we trots op zijn.

+200

Machines

25

Jaar ervaring

300

Tevreden Klanten

5

Medewerkers